Quality Leds is een professionele verdeler van LED verlichting. Door onze juiste focus en hoge kwaliteitseisen kunnen wij een uniek gamma aanbieden. Quality Leds krijgt door haar expertise het vertrouwen van vele nationale en internationale klanten.

Kwaliteit
Ondanks de vele en betrouwbare mogelijkheden die de huidige LED technologie biedt, zien we dat nog te veel installatiebedrijven conventionele verlichting implementeren. De redenen voor deze keuze zijn vaak inferieure lichtkwaliteit van led producten met een lage kostprijs of juist een te hoge kostprijs voor lampen met een goede lichtkwaliteit wat het rendement dan weer negatief beïnvloedt. Om onze klanten steeds de beste kwaliteitsgarantie te kunnen aanbieden tegen een scherpe prijs hanteert Quality LEDs een ruim gamma en is het onder andere exclusief verdeler van een gerenommeerde fabrikant: Sheenly Lighting. Deze fabrikant legt de nadruk op winkel- en bedrijfsverlichting.
Gamma
Sheenly Lighting heeft door het leggen van de juiste focus een hoge expertise opgebouwd in ontwikkeling en productie van eigen LED oplossingen voor kantoor- en magazijnruimtes. Door deze expertise kan een zeer brede keuze aangeboden worden waaronder alle standaardmaten maar ook producten die een antwoord bieden aan specifieke wensen.

Enkele voorbeelden hiervan zijn: LED panels 1500x300mm (vervangt T8 1.5m); High Bays met standaard 1-10V dimming; UGR …

Quality Leds breidt het Sheenly Lighting gamma nog verder uit met floodlights en downlights.

Service
Quality LEDs is uw partner voor alle 1 op 1 vervanging van conventionele verlichting en implementatie van LED producten in nieuwe projecten.
Wij ondersteunen U met:
· advies bij het maken van de juiste productkeuze
· een gedetaileerde rendementstudie (return on investment)
· een uitgewerkt lichtplan (Dialux)
· service tijdens maar ook na plaatsing
· …

Onze service, kwaliteit en prijs zullen U vast overtuigen om Quality Leds te zien als een betrouwbare partner voor al uw LED projecten!

Innovatieve, energiezuinige, besparende en milieuvriendelijke verlichtingsoplossingen!